European Concert Hall Organisation

Des de finals del 2011, el Palau de la Música Catalana és membre de l' European Concert Hall Organisation (ECHO), l'associació dels auditoris i sales de concerts més important d'Europa. L'ECHO constitueix una plataforma per a l'intercanvi obert i la reflexió conjunta sobre les oportunitats, les novetats i els reptes compartits en la vida de les sales de concerts del segle XXI.

Com que només hi són seleccionats els auditoris més innovadors i que aposten per l'excel·lència, formar part d'aquest grup restringit té un altíssim, significat. El Palau de la Música Catalana i l'Orfeó Català,és a dir, el seu equip humà i el suport de patrocinadors i institucions, amb el seguiment entusiasta del públic, han fet possible assolir aquest repte. Més enllà del prestigi internacional que representa per al Palau de la Música, pertànyer a l'ECHO permet no només gaudir d'uns concerts determinats, sinó també impulsar coproduccions i intercanvis que milloren encara més el nivell de l'activitat musical de la sala modernista.

Fruit de la col·laboració amb l'ECHO, aquesta temporada s'inclou una nova sèrie de concerts ( ECHO Rising Stars ) que permet als solistes més joves actuar a les sales de concerts més importants d'Europa.