Regala Palau!

Tots tenim un lloc al Palau. Abonaments, itineraris, xecs regal i altres obsequis pels que s’emocionen amb les veus, els que es deixen hipnotitzar pels recitals de piano, els que es volen iniciar en la clàssica, els que també els agrada la literatura... i fins i tot per a aquells que encara no saben que un concert a la sala modernista és una experiència única.


Abonaments de temporada

Palau Bach

El Palau de la Música Catalana continua celebrant amb el cicle Palau Bach l’immortal llegat del Kantor de Leipzig, que ja va introduir a l’Estat espanyol a primers del segle XX.

A partir de 6 concerts.

Abonament Palau Bach

Palau Grans Veus

Grans veus de la lírica actual omplen la sala modernista de lied i àries d’òpera.

A partir de 3 concerts

Abonament Grans Veus

Abonament de Nadal

Abonament Nadal al Palau

Regala (t) un abonament a la carta molt nadalenc! Fes una tria a partir de 3 concerts amb un 30% de descompte

El Palau de la Música Catalana ofereix una programació que aplega tots els públics al voltant de les dates nadalenques. Un Nadal que es viu de diferents maneres: lloant a Déu amb les cantates de Bach , gaudint d’una festa simfònica de primer ordre amb El Messies de Händel , deixant-se endur pels valsos de la família Strauss o celebrant diferents vides i aventures amb bandes sonores de John Williams o El trencanous .

Tothom trobarà en la nostra capsa de música un Nadal festiu per celebrar la vida i el canvi d’any! Fes una tria a partir de 3 concerts amb un 30% de descompte i fes el teu itinerari musical per aquests dies tan assenyalats!

També pots regalar un abonament a la carta amb caràcter nadalenc per a un esser estimat! Escull entre la nostra àmplia oferta!

Condicions

  • Per poder adquirir el teu Abonament a la carta Nadal al Palau , hauràs d'escollir com a mínim 3 funcions entre l'oferta del cicle de concerts al Nadal.
  • Queden exclosos de l'Abonament a la carta el Concert de Sant Esteve (26/12) i el Concert de la Missa Solemnis de Beethoven(21/12)

Abonaments a la carta de temporada

Més de 100 concerts per triar i configurar el teu abonament a la carta. Consulta la programació, escull la modalitat A3 (de 3 a 9 concerts) o A10 (a partir de 10 concerts) i gaudeix de descomptes fins al 15% i dels avantatges de ser abonat/ada del Palau.

Xec Regal

No saps quin concert triar? Deixa-ho a la seva elecció!

Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis. Pots triar entre més de 100 concerts de la nostra temporada. Experiències musicals i arquitectòniques úniques.

Compra el teu xec regal online o a les Taquilles del Palau de la Música Catalana. Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

Condicions

  • Pots bescanviar l’import del xec presentant-lo a finestreta o inserint el codi del teu xec abans de finalitzar la compra per Internet
  • Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana
  • Si el preu de l’entrada adquirida és superior a l’import del xec, caldrà abonar la diferència
  • Si el preu de l'entrada adquirida és inferior a l'import del xec, quedarà acumulat l'import restant per a una altre compra
  • No s’admetran canvis ni devolucions de l’import del xec
  • L’import del xec no es pot combinar amb promocions acumulables del concert escollit
  • Els xecs regal tenen una validesa de 2 anys des del moment de la seva compra