Projecte Artístic

L'excel·lència, la participació, el compromís social i la catalanitat són els valors que impulsen el posicionament estratègic de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, els mateixos que el 1905 van moure l'Orfeó Català a construir el Palau de la Música i a consolidar el panorama coral del segle XX.

La temporada de concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, obre un nou camí en la programació configurant un discurs artístic propi, singular i genuí per tal que l'Orfeó Català, els cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau, juntament amb el Palau de la Música siguin ambaixadors de l'excel·lència artística gràcies a la seva activitat musical.

Una programació vertebrada en cinc propòsits artístics: l'excel·lència , especialment per mitjà de Palau 100, en què cada concert pretén ser un esdeveniment únic i extraordinari: la centralitat dels cors, amb uns renovats Orfeó Català i Cor de Cambra; el compromís envers la música contemporània; l'atenció als intèrprets del nostre país ; i la voluntat d'atreure nous públics al Palau.

El projecte artístic del Palau, doncs, cerca que la música s'expressi per sempre més com la raó de ser del magnífic temple modernista i convida el públic a experimentar emocions musicals que li millorin la vida en temps difícils. Aquesta és la missió del projecte artístic de la Fundació OC-PMC.