II Concurs de Composició de la "Cançó de l'Estiu de Palau Vincles"

Palau Vincles , el projecte social del Palau, convoca el II Concurs de Composició de cant coral . Vols o voleu ser els autors de la “ Cançó de l’Estiu Palau Vincles ” d’aquesta edició? Busquem obres corals de nova creació, originals i inèdites!

De la convocatòria, oberta fins el 17 de gener de 2023, un jurat n’escollirà fins a un màxim de 5 cançons guanyadores . Aquestes, s’estrenaran en el Concert d’Estiu Palau Vincles FEST , previst pel pròxim 11 de juny del 2023 al Palau de la Música Catalana. A la cita participaran més de 800 nenes i nens provinents de formacions corals pròpies i adscrites al projecte social Palau Vincles.

A més del reconeixement artístic a través de l’estrena de les seves obres en un recinte com el Palau, els autors de les obres guanyadores rebran un premi únic de 300€!

La temàtica escollida per a aquesta segona edició del Concurs de Composició és El poder de l’art , com a eix de creixement personal. La interacció entre col·lectius diferents a través de l’art genera millores individuals, amb l’enriquiment que aquest fet suposa. A més, l’art ajuda al desenvolupament personal,  contribueix a millores col·lectives i ajuda la societat.

Llegeix les Bases del II Concurs de Composició

Omple el Formulari del II Concurs de Composició